Никол Кидман Още като съпруга на Том Круз, Никол се опита

...
 
 
Никол Кидман
Още като съпруга на Том Круз, Никол се опита
Коментари Харесай

5 известни жени, диагностицирани с безплодие, които успяха да родят

 

 

Никол Кидман

Още като брачна половинка на Том Круз, Никол се опита да стане майка, само че всички опити бяха несполучливи. Тогава актьорите осиновиха деца от сиропиталището, само че скоро се разделиха. По -късно Кидман се омъжи за австралийския музикант Кийт Урбан, от който също мечтаеше да роди.

Някои лекари обезсърчиха актрисата, като диагностицираха нейното неплодородие. Тя обаче не се отхвърли и се реши на инвитро процедура. Пътят към мечтаното дете се оказа доста тежък за Кидман. Тя трябваше да понесе извънматочна бременност и няколко спонтанни аборта. За благополучие, през 2008 година актрисата роди щерка.

„ Всяка жена, минала през това, знае, че сходни разочарования елементарно могат да доведат до меланхолия. Така че даже не повярвах, когато разбрах, че чудото е станало и очаквам дете: вероятността беше доста ниска. Възприемам нейното раждане като същинско знамение в моя живот “, споделя Кидман.

 5 известни дами, диагностицирани с неплодородие, които съумяха да родят

Селин Дион

Селин и брачният партньор й Рене Анджелил мечтаеха да станат родители, само че дълги години не съумяха да заченат дете. Певицата мина през всичко: разнообразни курсове на лекуване, процедури за изкуствено осеменяване, за жал претърпя и аборт.

През 2001 година, след всички страдания, Дион най -накрая стана майка – тя роди сина си Рене Чарлз. През идващите години тя се опита още веднъж да забременее, само че още веднъж опитите бяха несполучливи. След като претърпя шест несполучливи инвитро процедури, Селин научава, че е бременна още веднъж. През 2010 година в фамилията на звездата се родиха близнаци – Еди и Нелсън.

 

„ Трябваше да се самоуспокоявам, че даже и да не се случи отново,това не е краят на света, тъй като към този момент имам едно дете. Опитах се да приема всичко по -спокойно, не можех да слага целия си живот и фамилното благополучие според от втората бременност. Казах на сина си: „ Надявам се, че ще имаш брат или сестра “, а когато опитът се провали: „ Не се получи, само че ще опитаме още веднъж “, споделя изпълнителката.

 5 известни дами, диагностицирани с неплодородие, които съумяха да родят

Криси Тейгън

 

Почти незабавно след сватбата Криси и брачният партньор й, артистът Джон Леджънд, взеха решение, че желаят да станат родители. Въпреки това дълго време моделът трябваше да се лекува от неплодородие, както и да претърпи няколко спонтанни аборта. Благодарение на ин витро оплождането се родиха децата на съпрузите – щерка Луна и наследник Майлс.

 

„ Да, и двете деца са заченати благодарение на инвитро и не виждам нищо срамно в това. С наслаждение ще отговоря на всички въпроси по отношение на нашите опити. В края на краищата моята история на триумфа може да въодушеви други безплодни дами и да им даде вяра “, изясни Тейгън.

 5 известни дами, диагностицирани с неплодородие, които съумяха да родят

Наталия Бочкарева

Наталия е известна на мнозина със ситкома „ Щастливи дружно “, където играе майката на две деца. Но в живота актрисата обезверено се пробва да забременее в продължение на доста години, макар обстоятелството, че на 22 -годишна възраст лекарите я диагностицират като безплодна.

 

Бочкарева се лекува пет години и в един миг тя дотам се отчайва, че към този момент не може умерено да гледа непознатите деца и рекламите на памперси. Но се случва знамение: в разгара на фотосите на идващия сезон на сериала „ Щастливи дружно “, актрисата схваща, че е бременна. През 2007 година се ражда синът й Иван, а година по -късно и дъщерята Мария.

 5 известни дами, диагностицирани с неплодородие, които съумяха да родят

Виктория Макарская

Виктория и Антон Макарски се пробват да станат родители в продължение на 13 години и се вземат решение на инвитро, което съвсем коства живота на певицата. Оказа се, че е получила неверна доза, което е предизвикало овариална хиперстимулация.

Антон е трябвало да заведе брачната половинка си в клиниката, защото колата за спешна помощ не идва дълго време и Виктория към този момент не можела да понася болката. „ Постоянно изпитвах ужасни болки – коремът ме болеше мощно. Лекарите споделиха, че яйчниците ми са стигнали размера на ябълки. Беше изрично невероятно да направя инвитро. Почти унищожих тялото “, сподели художничката.

Двойката била напълно обезверена и към този момент била решила да осинови дете, само че един ден ориста ги среща със духовник, който в диалог с тях им споделя, че ще имат свои деца. „ Той ни сподели, че осиновяването не е нашият метод. Тогава забременях, само че претърпях импровизиран аборт. Първият ни наследник не съумя да се роди. Той беше безусловно здрав, направихме генетичен разбор “, призна Макарская.

 

За благополучие вярата в себе си и в Бог оказа помощ на Виктория и Антон да осъществят огромната си фантазия. През 2012 година се ражда тяхната щерка Маша, а три години по -късно синът Иван.

 5 известни дами, диагностицирани с неплодородие, които съумяха да родят

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР